فی نت
فی نت اولین و تنهاترین مرجع قیمت های شرکت های خدمات اینترنتی با امکان جستجو و مقایسه
انتخاب سرویس اینترنت از بین تعرفه شرکت های اینترنتی در ایران با خصوصیات مد نظرتان
محدوده سرعت (به مگابیت)
محدوده حجم ترافیک (به گیگابایت)
محدوده مدت زمان (به روز)
محدوده قیمت (به تومان)
انتخاب شهر محل استفاده از اینترنت
مکان تبلیغ شما در اینجا
      09199004804

معرفی سرویس Dialup

دسته بندی مطلب : سرویسهای اینترنتی :

مطمئنا افرادی که برای اولین بار از فناوری اینترنت استفاده کرده اند، برای همیشه صدار مورد را به خاطر خواهند داشت. Dialup اولین فناوری بکار رفته برای اتصال به اینترنت است. امروزه این فناوری کاملا به فراموشی سپرده شده است. اگر شما تا به حال نام دیال آپ را نشنیده اید، و ذهتان با این سوال درگیر است که دیال آپ چیست؟ بررسی ساده Dialup می تواند کمک موثری برای درک اصولی این تکنولوژی باشد. 

در سرویس دیال آپ، مسیر ارتباطی بر پایه تلفن عمومی شهری بود، در ابتدا و انتهای این مسیر ارتباطی یک دستگاه مبدل قرار می گرفت که به آن مودم گفته می شد. وظیفه اصلی این مبدل تبدیل سیگنال های دیجیتال به آنالوگ و مسیر برعکس را بر عهده داشت. برای اتصال با استفاده از این سرویس شما باید از یک شماره ثابت شهری استفاده می کردید. سپس می توانستید با وارد کردن نام کاربری و پسورد در سروری با نام NAS تایید هویت دریافت کرده و به این وسیله امکان اتصال شما به اینترنت فراهم می شد. 

قابلیت کاربرد Dialup

از این نوع سیستم هم به صورت شخصی و هم سازمانی استفاده می شد. در برخی موارد حتی برای برقراری ارتباطات درون سازمانی نیز این تکنولوژی بکار گرفته می شد. سرعت این فناوری در مقایسه با سرعت اینترنت امروزی بسیار پایین و در حدود 56kbps بود. باید بدانید وقتی از سیستم Dialup استفاده می  شد، تمام پهنای باند تلفن به این سرویس اختصاص می یافت. به همین دلیل زمان اتصال به اینترنت با استفاده از این فناوری، خط تلفن اشغال می شد و امکان برقرای تماس یا مکالمه با ان تلفن غیر ممکن می شد. در سازمان های برای امکان اتصال با استفاده از این سرویس، دو مودم به کار می رفت. هزینه استفاده از این سرویس بسیار کم بود. با این حال، این فناوری اتصال امن به اینترنت را فراهم نمی کرد و اغلب افراد با قطع و وصل های مکرر مواجه می شدند. 

سرویس Dialup چگونه ارتباطی است؟

این نوع اتصال تلفنی و از نوع خطوط اشتراکی است. استفاده از این سرویس دائمی نبود. بلکه با احساس نیاز به اینترنت این اتصال برقرار و سپس قطع می شد. در برخی مواقع از فناوری دیال آپ به عنوان خطوط سوئیچینگ یاد می شد. خطوط ارائه دهنده این نوع سرویس به صورت سالانه از شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی اجاره می شدند. اما امروزه با ارتقای پهنای باند، هیچ فردی از این ناوری استفاده نمی کند. و می توان گفت که این فناوری کاملا منسوخ شده است.