فی نت
فی نت اولین و تنهاترین مرجع قیمت های شرکت های خدمات اینترنتی با امکان جستجو و مقایسه
انتخاب سرویس اینترنت از بین تعرفه شرکت های اینترنتی در ایران با خصوصیات مد نظرتان
محدوده سرعت (به مگابیت)
محدوده حجم ترافیک (به گیگابایت)
محدوده مدت زمان (به روز)
محدوده قیمت (به تومان)
انتخاب شهر محل استفاده از اینترنت
مکان تبلیغ شما در اینجا
      09199004804

اینترنت پرسرعت FTTx و کاربردهای آن

دسته بندی مطلب : سرویسهای اینترنتی :

معرفی فناوری FTTx و کاربردهای آن

اصطلاح FTTx به معنی فیبر به ایکس است. در حالت کلی برای ساختار شبکه های پهن باند مورد استفاده قرار می گیرد که در بخش از آن از فیبرهای نوری استفاده می شود. ظرفیت بالای کابل های نوری برای انتقال داده ها سبب شده فیبرهای نوری جایگزینی مناسبی برای کابل های مسی شوند. معرفی فناوری FTTx و کاربردهای آن می توان گامی برای آشنایی کاربران با سایر فناوری های اینترنتی باشد. 

فواید FTTx

استفاده از این فناوری سبب می شود که سرعت انتقال داده ها در مقایسه با سایر روش ها بیشتر باشد و مسافت انتقال نیز افزایش یابد. برای مثال در اینترنت های معمولی، پوشش دهی تا مسافت 100 متر خواهد بود، در حالی که اینترنت مبتنی بر فیبر نوری قابلیت پوشش دهی مسافتی بیش از 10 کیلومتر را دارد. این چنین گفته می شود، که اینده FTTx تضمین شده است. زیرا محدودیت هایی که برای استفاده از این اینترنت در نظر گرفته می شود به تجهیزات وابسته است و هیچ ایرادی به استفاده از فیبرهای نوری برای ارسال و دریافت داده های وارد نمی شود. به دلایل فوق، نوع و طولی فیبرهای به کار رفته در این نوع اتصالات می تواند سبب افزایش رعت اینترنت تا یک گیگابایت در ثانیه شود. 

انواع اینترنت FTTx

 

فیبر به خانه یا  FTTH

این نوع فیبر کشی در نهایت به یک مکان مانند خانه یا محل کار ختم می شود. در این نوع از FTTx از دفتر مرکزی ارائه دهنده خدمات یک فیبر به محل مورد نظر کشیده می شود. در محل مورد نظر سیگنال می تواند به روش های مختلف ماند کابل اترنت، کابل های کواکسیال، ارتبط فیبری و بی سیم به اشتراک گذاشته شود. 

فیبر به ساختمان یا زیر زمین یا FTTB

این نوع فیبرکشی ها برای ساختمان های چندین واحدی به کار می روند. در این نوع از FTTx ها فیبر دقیقا تا منزل یا محل کار مشتری امتداد نمی یابند. اما انشعابات این فیبرها در محل سکونت مستری ها وجود دارد. ارتباط نهایی در این روش از طریق شیوه های غیر نوری خواهد بود. در نتیجه در ان نوع اتصالات از کابل های اکواکسیال، کابل های اترنت و ارتباطاتی بی سیم استفاده می شود. 

برای تعیین تفاوت بین این دو نوع فیبرکشی های می توان به محل نصب فیبرها دقت کرد. اگر تا محل سکونت یا محل کار فیبرکشی ادامه داشته باشید از نوع فیبرکشی در خانه و اگر تا ساختمان محل سکونت امتداد یابد از نوع فیبرکشی زیرزمین است. 

تکامل دسترسی به شبکه های FTTx

به دلیل اینکه در این نوع شبکه ها، امکان دسترسی به کابل های مسی با محدودیت مواجه است، چالش هایی در مسیر تکامل شبکه های FTTx ایجاد خواهد کرد. اغلب مواردی مانند صرفه اقتصادی و انتقال سریع تر داده ها سبب شده که کاربران تمایل بیشتری برای استفاده از این نوع شبکه ها داشته باشند. مطمئنا در نسل های بعد یان فناور یکه تحت عنوان PON نامیده می شوند، معایب برطرف خواهد شد. و کاربران با پرداخت هزینه کمتر می توانند از ظرفیت و پهنای باند بیشتری برخوردار شوند.

 

ملزومات برای راه اندازی شبکه FTTx

  • کابل فیبر نوری
  • داکت
  • کابینت برای توزیع فیبرها
  • جعبه های توزیع
  • مفصل 
  • کانکتور
  • رابط نوری 
  • سایر اتصالگر ها